AGENDA

Een viervoudiging al in 2030. Een dijkbreuk. De projectie rond dementie noopt tot urgentie.  Ondernemer Walter Dockx organiseert een grootschalig evenement met internationale inbreng om aandacht te vragen voor een van de grootste maatschappelijke uitdagingen van de toekomst. Hij licht zijn initiatief toe voor PRIM.

succesvol ondernemer en mede-oprichter van het internationale reclamebureau Duval Guillaume en vandaag vooral bekend als columnist en opiniemaker stelt in primeur voor PRIM zijn nieuwe boek voor.

Entiris is een maatwerkbedrijf met 1800 werknemers dat zich profileert als sociaal en economisch bedrijf in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen met o.a vestigingen in Aarschot, Diest, Heist-op-den-Berg, Herent, Kampenhout, Kessel-Lo en Mechelen.

Tijdens het voorjaar van 2024 is België voorzitter van de Raad van de Europese Unie. Om dit te vieren zal Stad Mechelen de Mechelaar met Europa verbinden, dankzij een groots cultureel en maatschappelijk gericht stadsfestival, Construct Europe 2024. Onze gastsprekers zijn projectcoördinator Jana Kerremans en Kristof Calvo, voorzitter van de organiserende vzw Mechelen Feest.

Onbeperkt jobstudent biedt coaching en ervaring met inclusieve werkvloeren. Ambitie is om studentenarbeid meer toegankelijk te maken voor jongeren met een functiebeperking of chronische ziekte. Innoverend, urgent en menselijk.

© 2018 PRIM. All rights reserved.